lördag, november 17, 2007

Allt är sig likt

Bonde söker fru skapar rubriker. Ljungberg är frisk lagom till en viktig landskamp. Moderaterna pröjsar svart. Britney Spears är galen. Idol får med Carola i juryn. Pagrotsky i Let´s dance. Självmordsbombare i Irak. SVT:s filmatisering av Läckbergs deckare suger. E-type på heavy rotation.

Snart så är det julskyltning och sen kommer slakten på Arntrilogin.


Den här snubben är dock TV4:s vassaste nyförvärv sedan Rafaela på Ekonominyheterna. Han lämnar ingen oberörd. Laholm har ju inte direkt någon Hall of fame av kändisar men den här killen rusade förbi Björn Hellberg i kön strax söder om Gröna Hästen. Han har allt som behövs. Utseendet, svadan och arbetet. Han är Elvis Presley. Vi är förbannat stolta här i södra Halland. Tack vare Bonde söker fru har vi lyckats förtränga HBK:s 9-0 förlust mot HIF.


Men är det inte dags att ta ner Warrent-skyltarna på Peter Jihde nu. Det har varit skottpengar på honom tillräckligt länge. Känns inte så fräscht när alla ska kräkas på honom samtidigt. Märkligt att han var så hyllad på SVT så länge och nu är han inte värd skägget han bär. Det svänger fort i branschen och eftersom jag gillar att vara motvals så tar jag tillbaka allt ont jag sagt om Jihde och håller honom om ryggen tills Schulman, Schyffert (som jag annars avgudar) och alla andra sparkat färdigt.

Inga kommentarer: