söndag, januari 21, 2007

Tillbaka i Sverige


Efter en resa med synnerligen blandade intryck är vi åter i Sverige. Alperna har drabbats växthuseffekten precis som alla andra och när det regnar på 2000 meters höjd i januari i Alperna då är det allvar. Nu regnade det som tur var inte varje dag utan bara de två sista dagarna, men snötillgången var inte imponerande. En kort sammanfattning av veckan lyder:


Vädret var blandat, men rakt igenom varmt. Snötillgången medioker.

Hotellet var okej men rummen extremt små.

En av tre medresenärer blev skadad när en snowboardåkare brakade in i vår stillastående grupp och fick sys med 12 stygn på ett alpsjukhus i Courmayer. En blodig historia som nästan kräver en egen blogg men det orkar jag inte dra här. Det slutade hur som helst väl även om vederbörande inte kunde åka mer skidor den veckan.

Jag avslutade veckan med en bar-runda med STS Alpresor och blev rejält på kanelen och lider fortfarande av bakfyllan. Vår videokamera var med men jag har fortfarande inte vågat kolla på den. Det ryktas att jag höll i den 30 man starka kören när vi drog från krog till krog. Givetvis var det ett berömt White Stripes riff som efterhärmades. Frågan är om inte det var lägre än Glocalnets priser...

2 kommentarer:

Anonym sa...

hehehe, den där videofilmen skall fram till varje pris...

Mr Hyde sa...

You wish...