fredag, februari 24, 2012

Två fel av två möjliga

Lökdippen var slut på Ica. Tokchansade på gräslök och dill. Tänkte att då är det lika bra testa några nya chips också. Det blev Double red onion & sourcreme. Tillsammans var det riktigt illa. Det gifte sig inte alls. Som köttfärsås och lingon ungefär. Helvete...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, jag brukade faktiskt äta just köttfärsås och lingon när jag var liten. Dock bara till min mormors köttfärssås som hade ngn speciell kryddning som gjorde sig mycket bra med lingon.

För övrigt kan jag bara konstatera att jag inte gillar förändringar. tycker inte det görs några nya goda chips. Jag provar ofta nyheter men blir oftast besviken. Går fortfarande igång på Estrella Dill&Gräslök altternativt Estrelle Barbecue, samma chipssmaker jag ätit sedan tidigt 80-tal.

/Magnus

Mr Hyde sa...

Barbecue! Du är ju Barbecue-chipsen personifierad! Den har jag nog inte ätit sen jag satt i din källare sist. Jag måste testa på fredag! Jag köper en 300-grammare varje fredag. I 10 år körde jag på Peppar men bytade nyligen till Dill. Chips på fredagar sitter i sen källartiden. Har dock fått kompromissa lite med resten. Cuba colan är utbytt mot Pepsi och Fletch/Black Adder är utbytt mot På Spåret.

/Mr H

Anonym sa...

Barbecue-chipsen är ibland svåra att hitta. Många affärer i Göteborg som inte saluför dem, inte ens ICA Maxi. Lycka till!