måndag, mars 05, 2007

Post-Festivus

Vi firade Post-Festivus i helgen och hur mycket man än vill så blir inget som man tänkt sig. Tiden räckte inte till för någonting. Först räckte inte tiden till för att överraskningen skulle komma i tid. PS2-spelet Guitar Hero var beställt från CDON men trots att de lovar leveranstid på 2-4 arbetsdagar så dök paketet inte upp i tid. Snopet. Sedan hittade vi inget ställe som sände Man U-Liverpool i stan. Jag gråter inte över det men det kanske la sordi på stämningen för de övriga. Reservplanen när inte gitarrtävlingen gick att genomföra var Xbox Tiger Woods på projektorduk. Förvisso förbannat kul men oerhört tidskrävande. Kanske inte den partyhöjare jag räknat med att Guitar Hero skulle vara. Sedan var jag småkrasslig och ytterligare några var rejält täppta i näsan.

Grillningen av Björnströmare var dock en succé. På en stekhäll värdigt ett gatukök brassades dessa läckerbitar tillsammans med Rösti. Förbannat gott!

När förfesten gick mot sitt slut bar det av in till stan där Lilla H visade sig från sin sämsta sida. Där var inte en människa och då överdriver jag inte. Istället gick färden mot ett tidigare outforskat ställe, Club Moon. När vi spatserade förbi Penny Lane dyker Peter Wahlbeck upp i en skottsrutig kostym och matchande basker. Han slår helt sonika följe med oss till Club Moon men avviker innan vi går in. Club Moon visade sig vara ett läckert ställe. En aningen låg medelålder men va fan, det är ju jag som är gammal.

Dagen efter var ju givetvis en aning tung. Förkylningen blev ju inte bättre av att man var bakis. Sedan var det dags att säga adjö till våra gäster. Jag hade ju besök av Frans med familj och Frans har inte riktigt samma dygnsrytm som jag. Han sover inte när han borde, äter märklig mat (ex potatis- och majspuré), men det är en charmig rackare. Det måste han ärvt helt och hållet från sin mor. Hans far har märkliga klädvanor. Först köper han ett par för små skor och erhåller därmed några elakartade skavsår. Sedan köper han i brådrasket ett par nya. De satt enligt uppgift bättre men gnisslade som en hel lädersoffa med Benny Hill i. För er som gärna vill ha sådana skor så går de under namnet Lyon och finns nu på Maxi i Halmstad till extrapris 99 kr.

På tal om skor så fick jag säga adjö till ett par skor som länge har legat och samlat damm på Kaptensgatan. Smuckers sandaler.

By the way, grattis Collina till segern i Tiger Woods. Det blev en strid på kniven men segern var välförtjänt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Småtrist, men en eloge för ansträngningarna. Synd att vi inte kunde träffas, det blev en seg sjukhelg som inte blev bättre av Cristiano Ronaldo...

Mr Hyde sa...

Det kommer fler tillfällen. Kanske till sommaren. Ronaldo är nyckfull. Ömsom vin, ömsom vatten.